Фотоапарат, квадроцикл, дизпаливо: що купували в шахраїв через інтернет волиняни

0
-1
Фотоапарат, квадроцикл, дизпаливо: що купували в шахраїв через інтернет волиняни
Мешканці Нововолинська потрапляють в тенета шахраїв, купучи товар через інтернет. Три випадки ошуканих шахраями волинян стались у серпні в Нововолинську. Люди купували в інтернеті фотоапарат, квадроцикл та дизпаливо.

Про це інформує "Буг".

Чоловік перерахував 10 тисяч гривень за дизельне пальне особі, яка зателефонувала та представилася менеджером заправки. Після того, як потерпілий вніс через термінал кошти на рахунок особі, яка обіцяла продати пальне, вона перестала виходити на зв’язок.

Мешканка Нововолинська знайшла на сайті «OLX» оголошення про продаж фотоапарата. Здійснила оплату в розмірі 10 тисяч гривень, однак товар не отримала.

На сайті «moto-shop.net.ua» жінка хотіла придбати квадроцикл «Yacota Cabo 200». Як часткову оплату переказала суму в розмірі 3 500 гривень. Продавець повідомив, що товар прямує поштою у Нововолинськ та перестав виходити на з’язок.

У всіх випадках шахрайства потерпілі звернулися в поліцію. Тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні