Як покарають волинянина, який забив цуценят ломом

1
10
Як покарають волинянина, який забив цуценят ломом
На Волині за фактом жорстокого поводження з тваринами поліція проводить досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, у Ковелі в неділю, 25 серпня, чоловік забив до смерті двох щенят. Відео опублікували у спільноті "Ковель Онлайн" у фейсбуці.

Так, ввечері до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці міста невідомий чоловік б’є цуценят. Відомості належним чином зареєстрували, на місце виїжджала слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські встановили, що на вулиці Тімірязєва у Ковелі 62-річний місцевий житель металевою палицею до смерті забив двох цуценят.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Йдеться про жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту строком до шести місяців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І все? Ото таке покапання? Шість місяців? Бо штраф то взагалі не покарання! Бити його ломом по спиняці шість місяців в тюрмі то було б справедливіше!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні