--> Україна на тілі: у волинському місті – жива галерея | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна на тілі: у волинському місті – жива галерея

0
2
Україна на тілі: у волинському місті – жива галерея
День Незалежності у Володимирі-Волинському розпочався з проєкту “Жива галерея” ” Ukraine is”, який об’єднав митців Володимира, готових показати власне бачення України на людському тілі, – інформує Володимир Медіа.

Біля культурно-мистецького центру місцеві художники демонстрували свої таланти, прикращаючи патріотичними боді-артом моделей. Своє тіло довірили митцям і діти, і дорослі.

Серед моделей – учасник АТО. Каже, що воював за незалежність і тому свято Незалежності України для нього особливе.

Мапу України розмальовували Ярина Лебедь, Наталія Бутенко та співзасновниця ГО “Креатив-студіо” Анастасія Азанова.

Організували захід ГО “Креатив студіо”, за підтримки культурно-мистецького центру та відділу у справах культури і туризму міськвиконкому. Ідея ”Живої галереї” належить волонтеру Катерині Гребеник.

Як сказала Анастасія Азанова, було б неправильно, щоб красу, створену майстрами просто змити після розпису. Тож організатори продумали наступний етап, який передбачає продовження проєкту – фотографія моделей, над якими працюватиме фотограф Іван Дуда. Потому виготовлять листівки, які продаватимуть, а зібрані кошти підуть на благодійність, зокрема на додатковий тираж книги про легендарну 51 ОМБр.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні