167 історій про загиблих волинських Героїв – в одній книзі

0
2
167 історій про загиблих волинських Героїв – в одній книзі
Газета "Вісник" напередодні Дня Незалежності видала книгу про історії життів волинських хлопців, які загинули на Сході України.

Книга "Волинський небесний батальйон" вже вийшла з друку. Видання об'єднало 167 історій життів волинських хлопців, які не повернулися з нинішньої війни з 2014 до 2019 років, – повідомили в пресслужбі Волинської облради.

Розповіді підготував колектив редакції популярного друкованого видання "Вісник" упродовж трьох років. 30% матеріалу написали самі батьки загиблих воїнів.

Символічно, що книга побачила світ напередодні Дня незалежності України, яку ціною своїх житттів боронили хлопці.

"Над нею ми працювали з особливим трепетом і щемом душі. Ця книжка - наша молитва за волинських хлопців", - каже головний редактор газети Євген Хотимчук. Книгу він презентував видання голові обласної ради Ірині Вахович.

"Направду, читати ці історії буде дуже важко, але це - наша данина пам'яті людям, які пожертвували собою заради нас. 167 обірваних доль людей, які не більше ніколи не повернуться до своїх родин. Це - велика трагедія нашого народу. Рана, яка нам довго ще болітиме. Вічна пам'ять і слава нашим Героям... Сумуємо разом з родичами і друзями хлопців. Вся Україна сумує. Щиро дякую колективу газети за їхню титанічну працю над цією книгою", - зауважила Ірина Вахович.

Всього видано 1000 примірників цієї книжки. До святої справи долучилася вся волинська громада, позаяк з обласного бюджету було виділено 60 тисяч гривень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні