У Луцьку відбудеться Хода Гідності

0
1
У Луцьку відбудеться Хода Гідності
У Луцьку вшанують пам'ять Героїв, загиблих за свободу і незалежність України.

Відповідне розпорядження підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Так, в рамках відзначення Дня незалежності України та вшанування Героїв, загиблих за свободу і незалежність України, у суботу, 24 серпня, відбудуться наступні заходи:

- 9.30 - проведення загальнонаціональної хвилини мовчання в знак пам’яті Героїв біля пам’ятного фотостенду "Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України" на Театральному майдані міста;

- 10.00 - Хода Гідності від Театрального майдану до меморіального комплексу "Вічна Слава" за участі членів сімей загиблих в АТО/ООС військовослужбовців, учасників бойових дій на Сході України, громадськості міста;

- 10.20 - панахида та покладання квітів біля каменю на місці встановлення пам'ятника волинянам, які героїчно загинули, захищаючи незалежність нашої держави на Сході України на меморіальному комплексі "Вічна Слава".

За маршрутом Ходи Гідності буде частково призупинено рух транспорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні