Петиція про звільненого луцького тренера за день набрала 300 голосів

1
12
Петиція про звільненого луцького тренера за день набрала 300 голосів
Лучани хочуть, щоб звільненого дитячого тренера з плавання Володимира Самчука поновили на посаді.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Едуард Баранов. За добу петиція набрала необхідну кількість голосів.

Нагадаємо, тренера рекордсмена України звільнили за "прогули", поки він готував спортсмена до чемпіонату світу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За що насправді звільнили дитячого тренера з плавання у Луцьку

"Попри блискучий сезон, тренер юних чемпіонів Володимир Самчук не отримав ані подяки, ані премії. Натомість у надвідповідальний період підготовки його спортсмена до чемпіонату світу Володимира несподівано звільнили зі спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Луцької міської ради, в якій він пропрацював 18 років. Причому ситуація склалася абсурдна: наставника звільнили за "прогули" в той час, як він тренував свого підопічного до чемпіонату світу", – йдеться у петиції.

"На період канікул із комунального басейну спустили воду. Тому Володимир Самчук готував свого підопічного в приватному басейні, де була вода! Звільнили його з формальної причини, буцімто він не подав індивідуальний план до заяви, що буде проводити тренування в іншому місці", – зазначив автор петиції.

Відтак він вимагає поновити тренера Володимира Самчука на посаді у СДЮСШ.

Петицію Едуард Баранов зареєстрував 15 серпня. За добу вона набрала 300 голосів – необхідну кількість для того, аби її розглянули в Луцькій міськраді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода, але в керівництві СДЮШОР навряд чи щось зміниться на краще. А трьох молодих перспективних тренерів і їх вихованців школа з вересня вже не дорахується.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні