У Луцьку збиратимуть підписи за звільнення начальника муніципальної варти

2
0
У Луцьку збиратимуть підписи за звільнення начальника муніципальної варти
У Луцьку зареєстрували петицію з проханням звільнити начальника муніципальної варти – Юлію Сиротинську.

Петицію зареєстрував Сергій Тиможинський 7 лютого.

"За проявлені непрофесіональні дії під час ліквідації "Старого ринку", які призвели до порушення громадського порядку і нанесення матеріальних збитків членам громади міста Луцька, пропоную звільнити з займаної посади начальника департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Сиротинську Юлію Ярославівну", – йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, в ніч з 4 на 5 лютого чотири десятки працівників муніципальної варти проводили демонтаж контейнерів на Центральному ринку за допомогою важкої техніки.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська прокоментувала ситуацію щодо знесення контейнерів на Центральному ринку.

"У рамках досудового розслідування поліцейські встановили особи 29 громадян, котрі в темну пору доби в балаклавах здійснювали демонтаж на ринку. Їх доставили до відділу поліції, де встановили їхні анкетні дані та відібрали пояснення. Усі вони виявилися співробітниками муніципальної варти", – повідомили правоохоронці.

Після розмови з владою міста, підприємці Центрального ринку, яким вночі знесли контейнери та зіпсували товар, прийшли до департаменту муніципальної варти, аби зустрітися з головною муніципалкою Юлією Сиротинською. На охороні муніципали зазначили, що начальниця департаменту відсутня на робочому місці.

На наступний день на сторінці департаменту муніципалів у фейсбуці з'явилася інформація про нічний погром ринку. Муніципали заявили, що в балаклавах могли бути підприємці ринку, які, мовляв, заздалегідь готувались до провокацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще підписи за повне закриття базару з його безладом
Відповісти
Закриття ринку повинне відбуватися на законних підставах і у встановленому порядку як в будь-якій європейській цивілізованій державі. Недопустимо щоб якесь гівно нероздушене робило погоду в місті! Мерзоті корів пасти а не посади обіймати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні