Луцькі муніципали заявили, що в балаклавах могли бути підприємці ринку

2
1
Луцькі муніципали заявили, що в балаклавах могли бути підприємці ринку
Луцькі муніципали заявили, що в балаклавах могли бути підприємці ринку, які, мовляв, заздалегідь готувались до провокацій.

Про це йдеться о офіційній заяві на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Муніципали кажуть, що на демонтаж луцького ринку не вдягали балаклави.

У повідомленні йдеться про те, що 5 лютого, до департаменту звернулися громадяни (ФОПи з Центрального ринку), котрі надали докази (внутрішню переписку) того, що саме працівники ринку готувались до демонтажу з певним озброєнням, шукали балаклави, які в такий спосіб провокували бійки, нищили техніку та били один одного з метою створення резонансу подій.

До повідомлення додали скрін переписки.


До слова, поліція Волині заявила, що Луцька міська рада не попереджала про демонтаж контенерів підприємців на Старому ринку.

"В рамках досудового розслідування поліцейські встановили особи 29 громадян, котрі в темну пору доби в балаклавах здійснювали демонтаж на ринку. Їх доставили до відділу поліції, де встановили їхні анкетні дані та відібрали пояснення. Усі вони виявилися співробітниками муніципальної варти. На місці події правоохоронці затримали та вилучили спецтехніку – маніпулятор та екскаватор", – написала пресслужба поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага а те що Шпига сказав що затримані в балаклавах-працівники муніципальної поліції це що до уваги не береться,чи може підприємці його підкупили щоб таке сказав!!!
Погана гра,і актори нездари!Вигадайте більш правдиву казочку.
Відповісти
Нелюди! Гнати цих мордоворотів з їхньою Сиротинською.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні