У Луцьку зносять контейнери на Старому ринку. ФОТО. ВІДЕО

8
9
У Луцьку зносять контейнери на Старому ринку. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку розпочали примусовий демонтаж важкою технікою контейнерів на Центральному ринку.

Це відбувається 4 лютого близько 22:30.

У прямій трансляції в соцмережах торговці стверджують, що приїжджі тітушки в балаклавах зрізали болгарками огорожу, били людей, а поліція втрутилася тільки після численних вигуків: "Ви з народом чи ні?"

Невідомі особи тракторами-екскаваторами поламали контейнери, усюди розкиданий товар із них.

Є постраждалі в сутичці. На місці працюють медики, які надають допомогу потерпілим.

Також механічні ушкодження отримали автомобілі, які стояли на ринку.

На місце прибув головний міліціонер області Петро Шпига. Він повідомив, що поліція затримала людей в балаклавах. З'ясувалося, що це – працівники муніципальної варти Луцької міськради. Шпига пообіцяв порушити кримінальне провадження.

Згодом на ринок приїхав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко. "Я тільки приїхав з Києва, із зустрічі з Президентом, хвилин 20 тому, – сказав Погуляйко. – З чергової частини мені доповіли, і я приїхав сюди. Зараз я розберусь".

"Надія одна – на губернатора", – вигукували підприємці під час зустрічі з ним.

Хронологія подій – на відео.














Невідомі люди в балаклавах
Невідомі люди в балаклавах
Теги: ринок, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті !!!! Не хочуть самі - допоможуть. Базарники а чому Луцьк має вставати? Допоки ви будете маніпулювати.... Шанхай- геть. !!!!
Відповісти
Не здивуюся, якщо через рік якийсь собі га*до* палиця побудує на цьому ж місці торговий центр. І чхатимуть вони тоді на історичний центр міста.
Ось побачу, як ти тоді будеш радіти
P.S. не підприємець ринку
Відповісти
Буду радіти більше чим цьому бидло базару
Відповісти
Ганна, як можна захоплюватись насильство якихось царків місцевих і безправністю простих людей, які хочуть працювати і бути впевненими в майбутньому. Мабуть ви про це задумаєтесь коли вас викинуть з роботи або заберуть бізнес чи інше. Можна просто знайти компромісне рішення, думаю люди, теж не в захваті працювати в таких умовах, і варіантів багато, а не витрачати кошти і час на боротьбу проти простих людей. Може ви і той представник народу який маніпулює...
Відповісти
Маючи "честь" ти прогулювався в паркові зоні прилеглій до цього шанхаю? Торгаші в платний туалет бігли коли безкоштовна природа поруч?
Європа,нє? Протигаз вдягав?
Сміття і лайно не заважало? І це поруч з історичною пам'яткою Волині!
Відповісти
Деякі базарники-спекулянти без цього центрального ринку життя не уявляють, тільки й чути від них, а як виживати? Таке враження, що крім спекуляцій на ринку "купив-продав" в житті більше нічого не існує, та другої роботи знайти не можливо. Роботу знайти можна аби бажання було. А у вас цього бажання немає. Ви привикли, що вас десятиліттями ніхто з контролюючих органів нормально не перевіряв, у вас в половини продавців відсутні ліцензії та правові дозволи на продаж продуктів харчування, відсутні медичні довідки або книжки, на протязі десятиліть ви не платите до держави податки. А на новому рину ГПЗ вже такого щастя не буде. На ГПЗ ринку вже ви бігати по території з одного кутка ринка в інший та ховатися від контролюючих органів не будите, ось того і йти туди не бажаєте. На новий ринок пішли працювати з підприємців ті, хто веде свій бізнес прозоро та не боїться перевірок.
Відповісти
Я підтримую перенесення ринку, давним давно вже цей бардак потрібно було прибрати!!!
Ви десь ще бачили такий шанхай біля пам'ятки архітектури в світі чи навіть в нас в Україні??
Побачив там полуд*рка Рижкова, який об*срався як завжди))
До уваги правоохоронних органів! Займіться цим іді*том, звідки воно бере гроші?? воно ж ніде не працює, а тільки якась "двіж" тут як тут, будь ласка, я вас прошу!
Відповісти
Але ж дали час, щоб підприємці переіхали самі, тихо і мирно. Як не хочуть, то тільки так. Такий срач в центрі міста просто недопустимий. В європу ж ніби хочемо , а самі міняти нічо не хочемо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні