Чим у вересні здивує луцька броварня*

0
4
Чим у вересні здивує луцька броварня*
Зовсім скоро усі поціновувачі крафтового пива матимуть нагоду скуштувати ексклюзивну новинку з ароматом дині та м’яти. Уже у вересні броварня «Карабас Барабас» презентує новий напій.

Нове, експериментальне пиво планують представити у броварні «Карабас Барабас». Так, у закладі пропонують скуштувати шість видів пива власного виробництва. П’ять з них – варять постійно, скажімо світле, темне, медове, пшеничне, а одне – ексклюзивне.

Так, на новорічні свята тут експерементували з мандаринами, а нещодавно вперше варили ІРА манго-маракуя. Тож і зараз, за словами пивовара Олександра Томашевського, свторюють новий смак.

У вересня усі охочі матимуть нагоду спробувати ель з динею та м’ятою. До слова, такого поєднання фактично в Україні немає. «Ми використали двадцять кілограмів дині, тому смак має бути насиченим і чітко відчуватиметься м’ятний аромат» - зауважив повар.

До речі, на цьому експерименти у броварні не завершуються, адже наразі створюють рецепт стауту з кавою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні