--> У луцькій броварні презентують новий напій* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькій броварні презентують новий напій*

0
-1
У луцькій броварні презентують новий напій*
Уже у вересня поціновувачі оригінальних напоїв зможуть скуштувати ель з дині та м’яти. Його зварили у броварні «Карабас Барабас».

У Луцьку працює унікальний заклад – броварня «Карбас Барабас», де на очах у відвідувачів варять крафтове пиво. Так, зазвичай у меню шість видів пінного, від традиційних до експериментальних.

Уже з 1 вересня усі охочі матимуть нагоду скуштувати новинку - Blonde Ale Диня та М’ята. За словами пивовара Олександра Томашевського – рецепт унікальний, адже взагалі в Україні мало хто пробував варити такі напої.

Пиво Blonde Ale Диня та М’ята - це світлий ель з вираженим солодощами смаком, з освіжаючим після смаком м’яти та стиглої медової дині. Для приготування традиційно використовували лише натуральні складники. Тож усіх запрошують скуштувати новинку.

Довідково:
Blonde Ale Диня та М’ята - трьохсолодовий ель.
Колір: EBC 15
Гіркота: IBU 22
Харчова(поживна)цінність (вуглеводів): 4,6 г./100 г.
Енергетична цінність(калорійність): 188,28 кдж (45 ккал/100 г)
Вміст спирту: не менше 4,3 % об.
Масова частка сухих речовин в початковому суслі: 12%
Склад: вода, солод світлий та карамельний, ароматичний хміль, дріжджі верхового (ель) бродіння, додається натуральна свіжа диня та м’ята.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні