Чоловік з криком «Аллах акбар» хотів підпалити себе під Ватиканом

0
2
Чоловік з криком «Аллах акбар» хотів підпалити себе під Ватиканом
Поліція затримала вихідця з Іраку, який погрожував вчинити суїцид на площі Пія XII в безпосередній близькості від Ватикану.

Про це в суботу ввечері повідомило агентство АНСА з посиланням на правоохоронні органи, передає УНН.

"Іракський громадянин, який потребує міжнародного захисту, погрожував підпалити себе запальничкою на площі Пія XII прямо перед колонадою Святого Петра, перебуваючи в стані збудження", - йдеться у повідомленні.

Людина, за інформацією слідчих джерел, вимовив незв'язані фрази, в тому числі "Аллах Акбар".

"Громадянин Іраку, одягнений в сорочку і темні брюки, без будь-яких сумок та ємностей в руках, був негайно заблокований черговими перед Ватиканом співробітниками поліції і доставлений в поліцейську дільницю для проведення розслідування", - додали у виданні.

Загроза з боку іракця і подальший його арешт тривали в цілому менше двох хвилин: поліцейські у формі тримали його під постійним контролем, щоб не допустити образливих жестів, в той час як два агента в цивільному знешкодили його пересування, не створюючи напружених моментів між туристами і паломниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні