У Луцьку виявили гральний заклад, який працює порушуючи правила

1
0
У Луцьку виявили гральний заклад, який працює порушуючи правила
Робоча група з проведення рейдів щодо виявлення об’єктів грального бізнесу в місті Луцьку продовжує роботу.

6 серпня на проспекті Соборності, 42 виявили заклад «Лото», який здійснює свою роботу без відповідного погодження режиму роботи, згідно вимог Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька.

Про це інформують в прес-службі муніципальої варти Луцької міськради.

В «Куточку споживача» будь-яка інформація щодо діяльності даного закладу була відсутня. Особи, які перебували в закладі та організовували роботу відмовились та не змогли надати документи та інформацію щодо роботи закладу, суб’єкта господарювання що здійснює в ньому господарську діяльність та трудові договори.

Виявлені порушення підпадають під норми ч.1 ст.164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності». З метою припинення даного правопорушення було повідомлено представників Державної фіскальної служби у Волинській області.

У муніципальній варті хочуть, аби до участі в проведенні рейдів брали також представники ДФС, адже виявлення правопорушень пов’язаних з провадженням господарської діяльності є їхній обов’язком. Саме з цією метою представники ДФС були включені в робочу групу.

В межах повноважень, представником поліції було винесено постанову за ч.1 ст.182 КУпАП (відсутність погодження режиму роботи закладу). По даному закладу будуть направлені відповідні матеріали для розгляду ДФС у Волинській області для вжиття заходів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що значить "на проспекті Соборності, 42 виявили заклад «Лото»" воно сьогодні появилось, весь Луцьк в цих лото в яких проводиться незаконна діяльність і ніхто нічого не бачить. ДОБРЕ ХТОСЬ ЦЕ ВСЕ КРИШУЄ що ніхто нічого не бачить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні