--> На Волині у чоловіка вкрали велосипед | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у чоловіка вкрали велосипед

0
0
На Волині у чоловіка вкрали велосипед
У селі Павлівка Горохівського району в чоловіка вкрали велосипед.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У середу, 31 липня, до Іваничівського відділення поліції із заявою звернувся 29-річний житель району. Чоловік повідомив, що від приміщення перукарні викрали його велосипед «Форке», вартістю 1 тис. 200 грн.

Під час перегляду запису камер відеоспостереження, встановлених на території Павілвської ОТГ в рамках «Програми профілактики правопорушень на 2018-2020 роки», дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 24-річний житель Іваничівського району. Викрадений велосипед вилучили.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні