У Луцьку вшанували пам'ять Лесі Українки. ФОТО

0
0
У Луцьку вшанували пам'ять Лесі Українки. ФОТО
У Луцьку вшанували пам'ять поетеси Лесі Українки.

1 серпня минає 106-та річниця від дня смерті найвідомішої волинської письменниці Лесі Українки. Відтак у центрі Луцька відбувся захід, присвячений пам'яті поетеси. Про це повідомляє прес-служба Луцькради.

На літературній годині «Вона прийшла на землю з громовиць...» були присутні представники обласної влади, духовенство, письменники, літературознавці та громадськість міста.

Священнослужителі відправили панахиду поблизу пам'ятника Лесі Українці. Потому присутні поклали квіти до пам’ятника поетесі.

Як зазначила голова Волинської обласної організації національної спілки письменників України Ольга Ляснюк, пам’ять про Лесю Українку продовжує жити, її твори знаходять своє відображення у різних ситуаціях, навіть в епоху стрімкого розвитку цифрових технологій.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні