У магазині на обличчя лучанки вилились хімікати. ВІДЕО

0
-14
У магазині на обличчя лучанки вилились хімікати. ВІДЕО
В одному з луцьких магазинів дівчина обпекла обличчя хімікатами.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Студентка Вероніка пішла до магазину, щоб купити засіб для миття, однак, коли потягнулася до пляшечки на верхній полиці – не неї впав хімічний засіб.

Дівчина розповідає: обличчя відразу почервоніло і запекло. Від шоку Вероніка розгубилася. Працівники магазину на прохання допомогти зреагували не надто привітно.

Замість того аби побігти змивати хімічний засіб - дівчині довелося відстояти чергу і заплатити за серветки. Вдома ж, каже Вероніка, побачила опіки на обличчі, руках та плечі. В лікарні підтвердили, що це реакція на отруйні речовини. Тоді дівчина знову пішла до горе-магазину.

У магазині пояснили, що того дня працювала стажерка. Мовляв, через брак досвіду вона не зреагувала на ситуацію правильно. Бесіду з дівчиною, запевняють, провели. Вероніці ж обіцяють повністю компенсувати лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні