У людей гаряча вода є щодня, – влада Луцька

2
-1
У людей гаряча вода є щодня, – влада Луцька
У Луцькій міській раді стверджують, що в обласному центрі Волині в літній період подача гарячої води здійснюється щоденно з 6.00 до 22.00 години.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Стверджують, що відключення відбуваються лише з метою проведення профілактичних робіт з підготовки до опалювального сезону.

Натомість, у Рівному, як кажуть в міській раді, гарячу воду мешканцям подають за графіком, погодженим управлінням житлово-комунального господарства.

"У Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Херсоні, Кропивницькому, Миколаєві та Ужгороді — на літній період централізоване постачання гарячої води припинено взагалі. Щастить з водою лише тим мешканцям, в будинках яких встановлено індивідуальне опалення", – пишуть на сайті міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До міської влади: у Варшаві навіть опалення не виключають. Хочеш грійся і плати. За гарячу воду взагалі мова не ведеться. Ви рахуєте - це своїм надзвичайним досягненням.
Відповісти
До міської влади: на Волі 33 до 12го була профілактика, гарячу воду увімкнули 20го, 21го вимкнули, бо 'десь' прорив на теплотрасі. До сьогодні гарячої води немає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні