Взяли під варту 21-річного волинянина, який обікрав на зупинці чоловіка

0
2
Взяли під варту 21-річного волинянина, який обікрав на зупинці чоловіка
Взяли під варту 21-річного мешканця села Переспа Рожищенського району, який обікрав рівнянина.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині

Нагадаємо, ввечері 18 липня неодноразово судимий до того чоловік відкрито викрав з кишені 61-річного жителя Млинівського району, Рівненської області, який сидів на лавці на зупинці громадського транспорту на вулиці Конякіна в Луцьку, 910 грн. Завдяки скоординованим діям правоохоронців його затримали того ж вечора.

Злочин цей чоловік вчинив під час випробувального терміну, встановленого судом при призначенні у червні 2018 року покарання за вчинений грабіж.

Йому повідомлено про підозру у грабежі, вчиненому повторно (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 186 КК України) й найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Наполягають прокурори і на взятті під варту 23-річного раніше судимого лучанина, який уночі 21 липня 2019 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирвав із рук неповнолітнього 209 грн та втік, проте невдовзі був затриманий правоохоронцями.
Молодику теж повідомлено про підозру у вчиненні грабежу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні