--> На Волині водій грубо порушив дорожні правила і наїхав на велосипедиста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій грубо порушив дорожні правила і наїхав на велосипедиста

1
2
На Волині водій грубо порушив дорожні правила і наїхав на велосипедиста
На Волині, на нещодавно відремонтованій дорозі, на мосту, 21-річний водій грубо порушив правила дорожнього руху, в результаті чого наїхав на велосипедиста.

Про це у Фейсбуці написала речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Речниця патрульних опублікувала фото нещодавно відремонтованої дороги поблизу Луцька в напрямку Ковеля, де з вини безвідповідального водія сталась аварія.

"Гроші на цю дорогу вибивались і чекались роками. Ремонт зробили швидко і якісно. Все для того, аби ви, шановні люди, жили цивілізовано і по-європейськи. Але все одно знаходяться такі, хто нівелює всі напрацювання і досягнення просто звичайним порушенням правил дорожнього руху. Звичайним, на їхню думку. Однак таке порушення могло реально спричинити найгірші наслідки", – зазначила Ольга Бузулук, повідомивши про ДТП на цьому автошляху, яке спричинив 21-річний водій, у п’ятницю, 19 липня.

Водій вирішив, що може обігнати інший автомобіль, перетнувши цю суцільну лінію, та ще й на мості. Одразу кілька грубих порушень. Здійснюючи обгін, він не помітив велосипедиста, який їхав по протилежному боці дороги, назустріч, і збив його. Швидкість теж була немаленька.

"79-річному дідусеві перебинтували руку, він проявив великодушність і відмовився їхати в лікарню. Більше того, написав пояснення, що не має претензій до винуватця аварії. На щастя все обійшлось добре, а могло ж бути якнайгірше. І це на рівній дорозі, де немає ніяких перешкод", – поінформувала речниця патрульних.

"21-річному хлопчині треба було просто добре вивчити книжечку ПДР-2019 і дотримуватись простих пунктів. Вседозволеність, безвідповідальність і безкарність породжують руйнацію", – зауважила вона коментуючи інцидент.

"Навіть якщо в Україні зникне одна з бід – погані дороги, друга біда – дурні – все одно залишиться", – перефразовує відому приказку про дурнів і дороги речниця патрульних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для наших "дурнів" гарні рівні дороги небезпечні-вони провокують тиснути щосили на газ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні