«Я ненавиджу вас всіх», – кричав чоловік, який розбив вікна в прокуратурі в Луцьку

1
-1
«Я ненавиджу вас всіх», – кричав чоловік, який розбив вікна в прокуратурі в Луцьку
Вікна у Луцьку в приміщенні прокуратури Волині розбив психічнохворий чоловік, який час від часу лікується в Липинській психлікарні.

Про це інформує Інформаційне агентство ВолиньPost посилаючись на очевидців події.

В поліції розповіли, що чоловік часто навідується до них з погрозами і каже, що "воскрес після смерті", кричить, що вони не розслідують якусь справу вже декілька років.

Відомо, що час від часу він лікується в Липинській психлікарні. За два тижні його знову забирають на планове лікування.

Наразі особу чоловіка встановлюють. Правоохоронці чекають на слідчо-оперативну групу.

Як стало відомо інтернет-виданню "Волинь24" з власних джерел, чоловік розбив в приміщенні прокуратури чотири вікна. Кричав: "Я ненавиджу вас всіх", коли його затримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2014 року у місті "Андродніпровськ" я знайшов виїздний військоммат ДНР; поговорив з хлопцями хотів було записатися, але через мою чоррну трауррну вишиванку мене направили до лав Прравого Сектору. На блокпосту Запоріжжя-Донецьк я знайшов ворожу снайперську позицію та 3 бойових патрони біля неї. Потрапив у полон до правосєків, був жорстоко побитий, що привело до інвалідності. Втік з камери де зі мною було 10 батюшок в рясах, матушка в піжамі та дяк УПЦ МП. Правий Сектор - проект ФСБ, так я доповів у нацгвардію після чого базу дитячий табір "Дружба" оточили а місто перейменували на Дніпро. Справу закрили. Так я розбив 4 вікна, на мене списали ще 2 компютера, але ще я перестрів пана Кічука у неділю перед літургією біля сігарєтного ларька. Справа дуже політична та всеж у Луцьку люди працюють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні