«Відвернулася на хвилину», – мама немовляти, яке випало з вікна багатоповерхівки у Луцьку. ВІДЕО

0
1
«Відвернулася на хвилину», – мама немовляти, яке випало з вікна багатоповерхівки у Луцьку. ВІДЕО
Мама 11-місячного хлопчика, який випив з вікна багатоповерхівки у Луцьку, розповіла про інцидент.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Нагадаємо, у суботу, 13 липня, з вікна 5-го поверху будинку, що на вулиці на Ніла Хасевича, 6, випала дитина.

Погнутий металевий профіль на третьому поверсі, об який зачепилося немовля, нагадує про подію, каже мама хлопчика Юлія Рогак.

"Жінка, яка знизу кормила котів розповідає, що побачила дитину, яка висить на одній руці на шнурку, почала кричати, чоловіки почули, підбігли, один став на дашок, інший ліг і вони таким чином його зловили. Розповідали, що як тільки лягли, то він впав на нас", – розповідає жінка.

Юлія Рогак каже: вона мила посуд, 11-місячний Дем’ян грався поряд. Зі слів жінки, вона відвернулася на мить, як малий опинився за вікном.

"Дитина гралася біля мене на ковбику іграшками, відвернулася на хвилину, домила останню тарілку, і дивлюся. Що дитини немає. Почала гукати, стою в шоці, чую люди знизу гукають, було страшно заглядати. Дивлюся, він був на руках двох чоловіків", – згадує мама хлопчика.

Завідувач гнійного хірургічного дитячого відділення Валентин Мартинюк розповів, що у дитини був шоковий стан, забій органів грудної клітки і черевної порожнини, множинні садна голови, обличчя, тулуба. Зі слів медика, на даний час стан дитини наближений до задовільного.

"Я так мамі тоді сказав, що поряд був ангел охоронець, який з 5 поверху зніс його на руках, а руками його були прохожі, які правильно зреагували і врятували дитину", – додає лікар.

Сусідка родини Валентина запевняє, що дитина завжди була доглянутою. Мовляв, сім'я благополучна, мама хороша, завжди слідкує за малюком.

Поліцейські проводять слідчі дії за статтею щодо злісного невиконання батьківських обов’язків.

"Дитина випала з 4-го поверху. Зараз, в рамках кримінального провадження, проводиться розслідування. Порушено кримінальне провадження щодо невиконання батьківських обов’язків Санкція статті від 2 до 5 років обмеження волі", – повідомила начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП Інна Остапович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні