На Волині затримали авто з підробленими документами

0
0
На Волині затримали авто з підробленими документами
На Волині поліцейські виявили автомобіль із підробленими документами.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Патрульні зупинили автомобіль «Mersedes Benc» під керуванням 35-річного жителя Ківерець. У ході перевірки поліцейські встановили, що реєстраційні документи на автомобіль можуть містити ознаки підробки.

Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Ковельського відділу поліції. Документи направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України для проведення експертизи.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів. Санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк до двох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні