На Волині під час перереєстрації авто виявили підробку номера двигуна

0
-1
На Волині під час перереєстрації авто виявили підробку номера двигуна
На території сервісного центру МВС України у селі Струмівка під час перереєстрації автомобіля Peugeot 307 експерти виявили, що номер двигуна транспортного засобу знищений механічним шляхом.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Так, у суботу, 30 травня, під час перереєстрації автомобіля Peugeot 307 на території сервісного центру МВС України у селі Струмівка експерт Волинського науково-дослідного центру МВС України виявив, що номер двигуна транспортного засобу знищений механічним шляхом. За кермом легковика перебував 38-річний лучанин.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. Транспортний засіб та свідоцтво про його реєстрацію вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні