У селі Овадне відбувся спортивий фестиваль

0
11
У селі Овадне відбувся спортивий фестиваль
У селі Овадне Володимир-Волинського району відбувся відкритий обласний фестиваль з силових видів спорту “Оваднівська спека”.

Про це інформує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

На урочистому відкриті з привітальним словом до присутніх звернувся Сергій Панасевич голова Оваднівської сільської ради, Людвик Балаж директор Оваднівського СЦФЗН “Спорт для всіх”, Андрій Книш головний суддя змагань.

Спортсмени змагались у гирьовому багатоборстві, багатоповторному жиму штанги лежачи та армреслінгу. Всього фестиваль об’єднав більше 60-и силачів. Перемогу в гирьовому спорті у різних категоріях здобули: Макаренко Іван з м. Сарни (до 80 кг), Васинський Роман з м. Вараш (+80 кг), Рабош Оксана з м. Сарни (ривок 16 кг).

В змаганнях з багато повторного жиму штанги лежачи перемогли: Кісільчук Олександр з м. Дубно (штанга 100 кг) та спортсмени з смт Турійськ Книш Андрій (штанга 75 кг), Циганков Владислав (штанга 55 кг), Домашук Максим (штанга 35 кг), Литвинець Вікторія (штанга 35 кг), Кобиляж Петро (аматор – штанга 35 кг).

Окрасою фестивалю стали змагання з армреслінгу, участь в яких взяли понад 20 учасників із різних районів Волинської та Рівненської областей. У напруженій боротьбі перемогу здобув Яльницький Ярослав з Зимнівської ОТГ. На завершення змагань відбулась динамічна естафета в поштовху гирі.

З невеликим відривом перемогу святкувала команда Волинської області, друге місце посіла команда Рівненської області, третє місце у команди військової частини “А108” села Сусваль.

Переможці, призери та учасники були нагородженні грамотами, дипломами, кубками, іменними медалями, призами та грошовими винагородами від організаторів та спонсорів фестивалю.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні