На Горохівщині ремонтували проблемну дорогу. ФОТО

0
-2
На Горохівщині ремонтували проблемну дорогу. ФОТО
На Горохівщині відремонтували дорогу місцевого значення О-030212 Ржищів – Бужани – Скригове – Диковини – Буркачі – Мерва – Кутрів – Берестечко від села Бужани до села Пильгани.

Про це повідомили на сайті Горохівської райдержадміністрації.

26 червня ПП «ЗАК-Сервіс» здійснили ремонтні роботи на ділянці автомобільної дороги місцевого значення О-030212 Ржищів - Бужани- Скригове- Диковини - Буркачі - Мерва - Кутрів – Берестечко від села Бужани до села Пильгани.

"У зв’язку з випаданням значної кількості опадів сталося нанесення ґрунту на проїжджу частину, що унеможливило рух транспорту. Дорожня організація прибрала землю з проїжджої частини дороги на площі 390 м2, облаштували канали для відведення води, прогрейдерували узбіччя, а також ліквідували ями на найбільш аварійних ділянках автомобільної дороги від села Бужани до села Пильгани", – повідомили на сайті РДА.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні