На нововолинських «зебрах» з'явилися малюнки-підказки для пішоходів

2
-1
На нововолинських «зебрах» з'явилися малюнки-підказки для пішоходів
Перед пішоходними переходами у Нововолинську нанесли попереджувальні малюнки для уважності перехожих. Проект реалізував молодіжний центр “Нові крила” за підтримки патрульної поліції.

На своїй сторінці в фейсбук керівник організації “Нові крила” Павло Медина повідомив, що завдяки небайдужим людям за два дні зібрали 1563 гривень на фарбу, - повідомляє Буг.

Частина вулиць тепер має перед “зебрами” знаки на асфальті, що спонукають уважніше переходити дорогу. Планують продовжити почату справу.

“Місто може бути безпечнішим, або коли востаннє ти виймав/ла навушники на перехресті?”, – саме такий месендж хотіли донести організатори та учасники акції до нововолинців.

Команда молодіжного центру “Нові крила” та патрульна поліція Волинської області фарбою, з допомогою металевих трафаретів, нанесли написи та малюнки: “Подивись”, “Візьми дитину на руки”, “Прибери телефон та навушники”.

“Завдяки соціальним інвесторам – мешканцям Нововолинська, які підтримали нашу ініціативу, ми втілили це в життя. Кожному дякуємо. Сподіваємося на свідомості перехожих, які будуть задумуватися над цими знаками і виконувати вказівки.

Друзі, будьте обережні. І пам’ятайте: зберігаємо спокій та змінюємо країну”, – написав Павло.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для водіїв підказки що він зобов'язаний пропустити пішохода не "зебрі" коли будуть!?
Відповісти
Не плодіть собіподібних! Бо на вас автівок не вистачить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні