Відомі подробиці пожежі у луцькій новобудові

0
-12
Відомі подробиці пожежі у луцькій новобудові
Пожежа, яка трапилася на проспекті Соборності, 16 в Луцьку, виникла на покрівлі прибудови над будинком між першим і другим поверхом.

Про це розповіли у секторі взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

Нагадаємо, загорання трапилося у неділю, 30 червня, у квартирі над рестораном "На вогні", що розташований на першому поверсі будівлі.

Відомо, що вогонь пошкодив 8м² покрівлі цегляної багатоповерхівки і металопластикові вікна у квартирах поруч.

Повідомлення про пожежу надійшло о 14:52 від місцевого жителя, уже за 5 хвилин прибув перший спецавтомобіль. Станом на 15:06 пожежу локалізували і не дали перекинутися на інші об’єкти. О 15:08 загорання погасили повністю. Над приборканням вогню працювало три екіпажі надзвичайників, а також на місце події прибули й усі інші служби: "швидка", поліція та аварійна газова служба.

Імовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. На щастя, ніхто не постраждав, поліція встановлює деталі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні