На Волині побільшало автогібридів та електрокарів

0
1
На Волині побільшало автогібридів та електрокарів
З кожним роком на Волині стрімко збільшується кількість реєстрацій автомобілів з гібридним видом двигуна та електрокарів.

Про це повідомили на сторінці сервісного центру МВС у Волинській області у "Фейсбуці".

За останні пів року на Волині зареєстровано 58 гібридів, та 55 електрокарів. За 2018 рік – 75 гібридів і 54 електрокари.

Тим, хто хоче зареєструвати такий транспортний засіб, повідомляють, що процедура реєстрації не відрізняється від традиційної, варіюється лише сума оплати послуги в залежності від категорії транспортного засобу (легкові та вантажні авто, мопеди, мототранспорт ) і країни виробництва.

Зарядити середньостатистичний електрокар на швидкій зарядці до 80-90% можна за 30 хвилин. Цього вистачає, щоб доїхати до наступного зарядного пристрою.

До слова, для цих «чудо – автівок» кількість заправок також постійно зростає. У Луцьку налічується щонайменше 11 станцій, загалом на Волині більше 25 електрозаправок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні