Через загрозу життю лучан перевірять «Волиньобленерго»

0
-1
Через загрозу життю лучан перевірять «Волиньобленерго»
Депутати вирішили направити перевірку на ПрАТ «Волиньобленерго», бо вважають, що життю лучан загрожує небезпека.

Про це стало відомо у середу, 26 червня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, в ніч на 3 травня понад сотня будинків у Луцьку в мікрорайоні Вересневе залишились без електропостачання. У квартирах мешканців погоріли електроприлади. Працівники «Волиньобленерго» на виклик так і не прибули.

На сесії Луцькради депутат Борис Смаль ще раз переповів ситуацію, яка сталася тієї ночі.

«Була пошкоджена побутова техніка, загорання електричних кабелів. Серед ночі люди змушені були залишити приміщення, дорослі разом з дітьми цілу ніч були надворі. Постраждалі вимагали встановити причину та перевірити безпечність перебування в їхніх помешканнях. З боку постачальника не було реакції», – розповів Смаль.

Він додав, що для того, аби довести, що майно було пошкоджене, постраждалі були змушені викликати поліцію та представників ЗМІ.

«На тривалий час були відключені від світла центр сімейної медицини, де лікуванні перебували пацієнти, дитячі садочки, школи», – виступив депутат.

ЧИТАТИ ТАКОЖ
: Через різкий перепад напруги в квартирах лучан погоріла електротехніка

Так, обранці громади вирішили направити перевірку на ПрАТ «Волиньобленерго», бо через його роботу може бути загроза життю лучан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні