Через різкий перепад напруги в квартирах лучан погоріла електротехніка

6
3
Через різкий перепад напруги в квартирах лучан погоріла електротехніка
У Луцьку в багатоповерхівці на проспекті Соборності, 13, через різкий перепад електроструму в мережі, у квартирах мешканців погоріла побутова електротехніка.

Про це повідомила у спільноті "Теревені про Луцьк" у "Фейсбуці" Ірина Волкова.

"В будинку на проспекті Соборності, 13, був різкий перепад електроструму в мережі, в результаті чого в квартирах у людей погоріли холодильники та інша побутова техніка, поплавились навіть розетки та вимикачі", - розповідає лучанка.

Люди звернулися з проблемою в ЛК ЖЕК №8 ЖБК, на що там відповіли, що не відповідають за це. Сказали їхати треба в міські електромережі та писати заяви.

У Луцьких електромережах сказали надати довідку з сервісного центру про те, що техніка згоріла саме через різкі стрибки напруги.

Лучани поїхали до сервісного центру, де їм сказали, що навіть надіятись не варто на компенсацію, мовляв за погорілу техніку ще ніхто нікому нічого не відшкодовував. "Витратите лише свої нерви, час та гроші", – зауважили там.

Обурена лучанка звертається до працівників "Волиньобленерго" та до влади: скільки часу буде продовжуватись знущання над людьми, які платять за послуги, внаслідок яких горить техніка?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оті монополісти від обленерго сидять при владі,і їх не хвилюють ваші проблеми!Можете і на цей раз олігархат до влади обрати!
Відповісти
одним словом, країна ГОНДУРАС
Відповісти
хочеться палити то все лайно, осівше в кабінетах. з платіжками посилають, кругом і всюди нас мають
Відповісти
Вірно робить ,почали б скаржитися всі ,а то мовчать .Чекають ,що хтось за них зробить .Набридло знущання над народом .Молодець .
Відповісти
У РЕСах на керівних посадах працюють самі гнилі люди. Неодноразово переконувався особисто. І дуже часто виручали прості трудяги електрики тих же РЕСів.
Відповісти
Якщо ОСББ, то подавайте в суд, але зауважте, що це може бути вина самого ОСББ. Скоріш за все обгорів нуль. З великою вірогідністю, або між поверхами, або в щитовій. Згідно зони розмежування, скоріш за все обленерго несе відповідальність до рубильника в щитовій, а після - ОСББ. Процентів 90 проблема не в них, а у ОСББ. Мережі зношені, ревізія сто років не робилась, а навантаження зростають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні