--> У Рожищі відсвяткували День міста. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі відсвяткували День міста. ФОТО

0
4
У Рожищі відсвяткували День міста. ФОТО
У Рожищі на Волині відзначили День міста.

На свято Трійці, 16 червня, городяни відзначили 697-му річницю з дня першої писемної згадки про цей населений пункт та особливий ювілей – 30-ту річницю надання йому статусу міста.

Свято відбувалося на центральній площі міста, де організували ярмарок, частування, атракціони для дітей та розважальні заходи.

Як повідомив міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук, особливим став цей день і для спортивних уболівальників: міські футболісти перемогли команду села Старий Чорторийськ.

День міста у Рожищі традиційно відвідує депутат Волинської обласної ради, радник голови облради В'ячеслав Рубльов. Цього разу у нього святкова місія – він вручив подяки голови Волинської обласної ради і подарунки тим городянам, які докладають зусиль до розбудови міста. Зокрема обласна рада відзначила роботу комунальника Юрія Міщука, лікаря Ореста Кметюка та депутата міської ради Володимира Корнійчука.



«Волинська обласна рада та депутатський корпус завжди реагували на ваші звернення й ініціативи. Ми постійно співпрацюємо з міською владою Рожища і фінансуємо ті потреби, які необхідні для міста. Зокрема, невдовзі завершаться роботи з облаштування території в дитячому садочку №2, за кошти обласної ради встановлені дитячі майданчики в місті, є підтримка навчальних закладів», – зазначив В’ячеслав Рубльов.

Депутат згадує: за останні кілька років у Рожищі встановлювали освітлення, ремонтували дороги, замінювали вікна в навчальних закладах за співфінансування з обласного та міського бюджетів.

«Через депутатів Волинської обласної ради є можливість вирішувати нагальні потреби нашого міста. Ми один одного розуміємо. Ми спільно працювали над тим, аби встановити освітлення та дитячі майданчики, відремонтувати вулиці та дитсадки, – зазначає міський голова. – Максимально найпростіше працювати з В'ячеславом Рубльовим, але з упевненістю можна сказати, що на наші прохання відгукуються всі депутати».

Анна ВОЛОЩУК



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні