--> В штаті Нью-Йорк заборонили відмовлятися від щеплень через релігію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В штаті Нью-Йорк заборонили відмовлятися від щеплень через релігію

0
6
В штаті Нью-Йорк заборонили відмовлятися від щеплень через релігію
У штаті Нью-Йорк прийняли закон про заборону можливості відмовитися від щеплень із релігійних причин.

Закон вже набув чинності, але у невакцинованих школярів є 30 днів на проведення всіх необхідних процедур після початку навчального року. Про це повідомляє gazeta.ua.

Нью-Йорк став п'ятим штатом США, який ввів заборону на відмову від вакцинації із релігійних причин. Заборона також діє в Каліфорнії, Західній Вірджинії, Міссісіпі і штаті Мен. Закон введений на тлі найбільшого за 27 років спалаху захворювань на кір. Від початку 2019 року зареєстровано вже близько 700 випадків, багато з яких торкнулися ортодоксального єврейського співтовариства в Нью-Йорку.

У США вимоги, що стосуються вакцинації дітей, регулюються на рівні штату. Це стосується як необхідних щеплень, так і можливих винятків, відповідно до яких батьки можуть відмовитися від процедури. Так, у всіх 50 штатах відмовитися від певної вакцинації можна з медичних причин (наприклад, при наявності алергії на певний компонент препарату), а ось із філософських і особистих причин — тільки у 16 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні