День батька: волиняни показали та розповіли про свої татусів. ФОТО

0
11
День батька: волиняни показали та розповіли про свої татусів. ФОТО
У День батька в соціальних мережах волиняни охоче пишуть слова вдячності своєму батьку. Деякі навіть публікують світлини із татусем.

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський

"День Батька! Вітаємо Вас, тату! Дякуємо за любов і жертовність, за все, що ви нам дали! А Богу дякуємо за те, що благословив нас теж стати батьками!".



Ветеран АТО з Луцька Олексій Кушнєр

"З днем Батька, тату. Де ми ще могли зустрілись в той дуже не простий 2014 рік, як не в донецьких степах? Дякую".


Голова фракції УКРОП у облраді Вячеслав Рубльов

"Рідко буває, коли стільки свят в один день і це ще один приємний привід для зустрічі усієї родини)
В Україні сьогодні відзначають Свято Трійці, день медика і день батька. Тож вітаємо кожного з вас із цими святами. Хай панує мир і злагода в ваших сім'ях, хай кожен день буде сонячним, хай Бог оберігає кожного з вас".



Заступник голови Волинської обласної організації НСЖУ Володимир Данилюк

"І як не сказати про День батька?! Мій батько Олексій Данилюк і народився 19 червня 1931 р., і трагічно загинув 19 червня 1993 р., проживши тільки 62 роки... Був людиною непростої долі: пережив Голодомори 1932-1933 та 1946-1947 рр., сирітство, дитячий будинок, шахти Донбасу, будівництво залізниці в Карелії під час служби в армії, спорудження житла в Кривому Розі, Рівному і, нарешті, на Волині... Він був будівельником і музикантом! Так і жив: весело і фундаментально... Як казав, "школу життя" проходив не заочно. А ще в цей день треба особливо згадати його батька Оксентія та батька моєї мами Михайла... Вони були справжніми моральними авторитетами для мого батька, хоча й довелося обом ой як тяжко страждати... То ж за батьків, їхніх батьків і усіх батьків! А послідовність розміщення фото така: батько Олексій Данилюк на будові в Кривому Розі; він же ж - у складі створеного ним духового оркестру; ми з батьками колись; дідусь Михайло Ковальчук; дід Оксентій Данилюк".



Відома співачка з Луцька Тетяна Власова

"Це дуже круто - бути донькою найкращого в світі батька".



Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода

"В День батька дякую своєму татові за те, що завжди був і залишається достойним прикладом справжнього чоловіка. У час мого дитинства тато був змушений багато працювати, і хоча більшість часу забирала робота, ми знали, що робив він це для нас. Надійна опора для мами, справжній і невтомний, дуже добрий, відданий сім'ї. Пишаємось тобою, тату, любимо тебе, бажаємо щасливих і довгих років життя. Вітаю з Днём батька усіх чоловіків, яких доля нагородила найбільшим даром – бути справжнім і найкращим татом для своїх дітей".



Народний депутат Ігор Гузь

"Сьогодні День батька! Вітаю тату і дякую за все!"



Луцька телеведуча Галина Падалко

"З днем батька, татусю! Я тебе люблю!"


Адвокат і волонтер Василь Нагорний

"З Днем батька!!! Сьогодні зібралися разом три покоління Нагорних: Олександр-Василь-Олександр. Два "чинних" і один майбутній тато. Вітаю всіх татусів з нашим почесним і відповідальним званням".



Екс-заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук

"В календарі державних свят України нарешті є і День батька. Сподіваюся, свято приживеться. Хороша нагода розповісти сьогодні про свого тата Дмитра Кошарука. Дякую, ТАТО, за любов і турботу, за виховання і підтримку, за повагу і ДРУЖБУ!".








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні