--> Відомий ведучий перевірить Луцьк на доступність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий ведучий перевірить Луцьк на доступність

1
-4
Відомий ведучий перевірить Луцьк на доступність
20-23 червня до Луцька завітає співведучий Майкла Щура у програмі #@)₴?$0 Дмитро Щебетюк та перевірить місто на доступність для маломобільних груп населення.

У Луцьку Дмитро Щебетюк зустрінеться з місцевими активістами, громадськими організаціями та всіма, хто охочий зробити своє місто зручним для всіх груп населення, – передає "Конкурент".

Нагадаємо, чемпіон ­України з плавання Дмитро Щебетюк сім років пересувається в інвалідному візку. Він подо­рожу­вав автостопом Україною та Білоруссю. Під час подорожей Україною на інвалідному візку він побував у Луцьку та на Шацьких озерах.

У Луцьку ведучий розповість про свої автостопи Україною та Білоруссю, а цієї весни ще і Європою, про заплив через Босфор і спортивну кар’єру та не лише.

Луцьк та інші міста «Доступно.UA» відвідають в межах нового проекту. Усього це вісім українських міст.

За результатами буде створена онлайн-мапа доступності українських міст, мобільний додаток та експертний мануал для локацій, які хочуть стати доступними для всіх.

Проект здійснюватимуть за підтримки British Embassy Kyiv.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк це Європа, тільки візьми з собою горщик
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні