На марші в Москві затримали понад 200 людей

0
3
На марші в Москві затримали понад 200 людей
На марші на підтримку журналіста Meduza Івана Голунова і проти фабрикації кримінальних справ в центрі Москви затримали більше 200 осіб.

Про це сообает "МХБ Медіа" в Twitter, передає УНН.

"У МВС заявили, що на ході затримали понад 200 осіб, всього ж в акції, за даними поліції, беруть участь близько 1 200 осіб", - йдеться в повідомленні.

У числі затриманих багато журналістів. Так, за інформацією "Дощу", на акції затримали співробітників Meduza, Reuters, "МБХ Медіа", "Ехо Москви", "Коммерсанта", "Лента.Ру", "Нової газети", Der Spiegel, The Village, "Батенька, да ви трансформер ", Baza.

Як інформує Meduza, в організації мітингу звинувачують опозиціонера Олексія Навального, котрого також затримали. Опозиціонеру закидають повторне порушення правил проведення мітингу. Йому загрожує до 30 діб адміністративного арешту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні