--> В окупованій Ялті «спецназівці» вбили 34-річного українця. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В окупованій Ялті «спецназівці» вбили 34-річного українця. ВІДЕО

0
В окупованій Ялті «спецназівці» вбили 34-річного українця. ВІДЕО
Жителі Ялти влаштували протест під «управлінням МВС» окупантів після того, як одного із вбивць ялтинця Сергія Сухова відпустили на волю. Йдеться про підозрюваного Кирила Гонтаренка, який, за деякими даними, нещодавно повернувся з України, пише Інформаційний Супротив.

Як повідомляється, інцидент стався вночі 6 вересня в районі «Будмістечко» в окупованій Ялті.

На кадрах видно, як чорний автомобіль із буквою Z на склі під’їжджає до «Автокафе». З машини виходять 4 особи. Вони між собою сваряться, потім по черзі б’ють Сергія Сухова. Майже відразу біля кафе з’являється п’ята людина — судячи з кадрів, покупець, який чекає на замовлення. Він спостерігає за процесом, а якоїсь миті навіть допомагає одному з підозрюваних дістати з кишень документи. Четвертий учасник у якийсь момент вирушає з місця вбивства.

Сухова б’ють доти, доки він не подає ознак життя. Потім його вантажать у багажник і відвозять. Після цього вже іншою машиною під’їжджає четвертий учасник інциденту і розмовляє зі свідками. Потім, зважаючи на все, працівники кафе, змивають з місця вбивства сліди крові водою.

Пізніше стало відомо, що ці двоє садистів викинули вмираючого Сухова біля лікарні в Ялті, після чого зникли.

Загиблий – 34-річний житель Ялти Сергій Сухов. Підозрювані, які потрапили на відео, — командир взводу так званої «алупкінської роти спецназу спілки ветеранів зведеного полку народного ополчення Криму» Кирило Гонтаренко, який нещодавно повернувся з України, та його знайомий Володимир Кікавець.

Спочатку за підозрою у вбивстві затримали лише Кікавця, а Гонтаренка відпустили, повіривши на слово його товаришеві, який заявив, що «Гонтаренко лише свідок». Після цього знайомі та друзі загиблого видобули повне відео з камер спостереження, на якому відображено момент вбивства та чітко видно, що у побитті беруть участь двоє. Після цього Гонтаренка було повторно затримано.

У серпні 2022 року місцева міськрада нагородила його «цінним подарунком» та відзнакою за «зразкове виконання громадянського обов’язку».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні