«Не здамся без бою з маніпуляціями», –Тарас Шкітер зробив відверту заяву

0
8
«Не здамся без бою з маніпуляціями», –Тарас Шкітер зробив відверту заяву
Луцький журналіст Тарас Шкітер не буде йти у нардепи від партії «Голос».

Про це він повідомив повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо текст допису без змін:

"Не встиг я заявити, що йду в політику, як на мене вилилися тонни бруду, звинувачували у непатріотичності та недостатній любові до України. Запевняю: це відверто маніпулятивна, та брехлива інформація!

Проте не шкодували грошей і сил ті, хто не хоче приходу до влади молодих політиків. Тому ця брехня так широко розійшлася просторами інтернету, що для її повного спростування потрібно багато часу. А його зараз немає.

Не секрет, що партія Святослава Вакарчука "Голос" висунула мене кандидатом в депутати в мажоритарному виборчому окрузі із центром у Луцьку. Але ці маніпуляції кидають тінь і на саму партію.

Тому я ухвалив нелегке, але відповідальне рішення. Зараз я не подаватиму документів для реєстрації кандидатом від партії Голос , щоби брехлива інформація не зашкодила Святослав Вакарчук та його команді на прийдешніх виборах.

Але я не здамся без бою з маніпуляціями та неправдою!

Бажаю успіху "Голосу" та команді!

Все буде добре! Побачимось".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні