У Луцькому «CITY PARK» – літні забави для лучан

0
6
У Луцькому «CITY PARK» –  літні забави для лучан
Команда Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є політик та бізнесмен Андрій Покровський, протягом тижня зустрічала у «CITY PARK» активних лучан, які переконливо доводили, що Луцьк – місто здорових людей.

Про це «СВІДОМІ» розповіли на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"До нас завітав літній табір школи №10. Діти брали участь у естафетах, грали у футбол і настільний теніс з професійним тренером та долучилися до цікавих квестів!"– йдеться на сторінці "Свідомих".

Приєдналися до спортивних заходів на території рекреаційної зони «CITY PARK» луцькі пенсіонери, які приємно здивували своєю енергією та активністю. Не менш активно вони проводили між собою змагання та демонстрували неймовірний запал.

"Спорт для кожного - під таким девізом ми пропонуємо провести вам це літо!", – розповідають "СВІДОМІ" й закликають приєднатися до них у соціальних мережах, щоб бути в курсі усіх майбутніх заходів.

Уже в ці вихідні, суботу та неділю, о 9.00 ранку, усіх лучан запрошують на ранкову руханку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні