Унікальні напої, смачні страви, культові концерти: що нового у луцькій броварні*

0
2
Унікальні напої, смачні страви, культові концерти: що нового у луцькій броварні*
Вже понад п’ять років у Луцьку працює броварня «Карабас Барабас».

Заклад не перестає дивувати гостей новими стравами та видами пива, а нещодавно розпочали цікаву традицію – трансляції концертів.

У броварні «Карабас Барабас» варять справжнє крафтове пиво. Вже доброю традицією стало щомісяця презентувати новий вид пінного напою. Тут не бояться експериментувати з рецептами та додавати цікаві інгредієнти. Звичайно, можна скуштувати й традиційне пиво.
Окрім того, в броварні час від часу змінюють меню. Так, нещодавно додали кілька смачних страв для гурманів. Також у самому залі – мангал, а тому можна не лише замовити смачне м'ясо, а й бачити процес його приготування.

Звикли лучани й до того, що саме тут можна повболівати за улюблені команди й переглянути важливі футбольні матчі. А відненавно у «Карабасі Барабасі» ще й транслюють концерти культових гуртів. Обирають лише найкращі, аби вечори на вихідних ставали ще цікавішими.

У закладі запевняють, що мають іще багато планів та запрошують на смачне, унікальне пиво власного виробництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні