--> У Луцьку на чемпіонаті змагатимуться спортсмени з 24 країн світу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на чемпіонаті змагатимуться спортсмени з 24 країн світу

0
3
У Луцьку на чемпіонаті змагатимуться спортсмени з 24 країн світу
Близько 500 спортсменів з 24 країн світу протягом 4 днів змагатимуться на 29-му WORLD WPA CHAMPIONSHIPS в Луцьку.

Змагання стартували 16 травня в розважальному комплексі «Адреналін Сіті». Про це пише ІА Волинські новини.

Так, до Луцька з’їхалися 500 найсильніших атлетів із 24 країн світу, які позмагаються в жимі штанги лежачи, становій тязі, підйомі штанги на біцепси, Push&Pull та багатоповторному жимі, згідно правил World Powerlifting Alliance.

Як розповів тренер луцького спортивного клубу «Plaza» Роман Зелінський, семеро його підопічних будуть брати участь у цьому турнірі: 5 хлопців та 2 дівчат.

«Як завжди, підготовка пройшла на найвищому рівні. І хоча перед змаганнями є невелике переживання, але всі готові, бо розуміють, що це змагання високого рівня», ­­- зазначив тренер та додав, що налаштовував своїх підопічних на високий результат, тож сподівається на найвищий результат.

Він зауважив, що в Луцьку вже відбувалися подібного роду змагання, але тоді учасників було значно менше та й не таке представництво країн.

Для чемпіона світу серед юніорів у жимі штанги лежачи минулих років Петра Калиновського ці змагання стануть останніми в категорії юніорів.

«Перш за все я налаштовувався морально, адже потрібно показати якомога вищий результат на останніх моїх змаганнях серед юніорів. Далі – більше, потрібно буде піднімати ваги», - поділився спортсмен.

Він розповів, що до чемпіонату світу готувався через змагання, зокрема брав участь у чемпіонаті України та чемпіонаті західної України.

«Змагання проходять в моєму рідному місті, тому я відчуваю себе дуже добре, і налаштований показати якомога вищий результат», - наголосив Петро Калиновський.

Зазначимо, що змагання триватимуть протягом чотирьох днів з 16 по 19 травня, тож вболівальники, які не встигли завітати сьогодні, можуть подивитися на дисципліни в інші дні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні