У селі на Волині відкрили волейбольний майданчик. ФОТО

0
-2
У селі на Волині відкрили волейбольний майданчик. ФОТО
У селі Старовойтове Любомльського району відкрили волейбольний майданчик із штучним покриттям.

Урочисте відкриття майданчика відбулось у неділю, 12 травня, повідомили на сайті Рівненської громади.

З нагоди такого спортивного дійства зібралось багато жителів села і, звісно, завітало чимало гостей.

Право перерізати символічну стрічку було надано сільському голові Володимиру Крижуку, в.о. директора Комунального закладу «Центр КДСТ» Павлу Москалюку та депутату Рівненської сільської ради Миколі Гурку.

Будівництво даного об’єкта проводилося за кошти сільського бюджету, вартість будівництва становить більше 1 млн. грн.

Захід розпочався із освячення новозбудованого спортивного об’єкта, який здійснив отець Іоан.

Сільський голова Володимир Крижук у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчика є знаковою подією для села. Сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Адже діти і молодь повинні свій вільний час проводити на таких майданчиках, замість того, щоб сидіти за комп’ютерами.

З цієї нагоди, було організовано та проведено волейбольний турнір, в якому взяли участь 3 команди (с. Старовойтове, с. Борове, с. Миловань). По завершенню турніру було підбито підсумки та нагороджено переможців. Перемогу здобула команда с. Борове.

Працівники Комунального закладу «Центр КДСТ» організували святковий концерт приурочений Дню матері. Піднесений настрій присутнім подарували виступи колективу «Надія» Рівненського СБК, Маргарити Шепелюк та Вікторії Цегельнюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні