У Ковелі вшанували героїв Другої світової

0
4
У Ковелі вшанували героїв Другої світової
У Ковелі вшанували солдат, які загинули під час Другої світової війни.

Про це повідомляють на сайті РДА.

Депутатський корпус районної ради на чолі з головою ради Андрієм Броїло, заступник голови рай1онної ради ОЛексндр Пасенковський, голова ради організації ветеранів України Віктор Шмаков, голова Волинської обласної організації спілки ветеранів Олександр Булавін, голова районної організації спілки ветеранів України Валентина Січкар, ветерани війни та учасники АТО, керівники правоохоронних органів, військомату та громадськість району вшанували хвилиною мовчання героїв Другої світової війни і нинішніх борців за свободу та незалежність нашої держави.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Ковельської районної ради Андрій Броїло. У своїй промові Андрій Перович звернув увагу присутніх, що у ці пам'ятні травневі дні ми разом вшановуємо мужність, героїзм та відданість тих, хто 74 років тому здобув перемогу у Другій світовій війні, відвоювавши мир і свободу для прийдешніх поколінь.

«Ми щоразу прагнемо розкрити історію трагічних років війни через долі та звитяги чоловіків і жінок – уродженців нашої Ковельщини, які воювали у регулярних арміях або були партизанами, служили у допоміжних формуваннях або на передовій, пройшли всю війну або героїчно загинули в боротьбі задля пам’яті та вшанування їх подвигу. Не забуваймо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими і є запорукою того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться», - зазначив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло.

Опісля урочистостей, присутні поклали квіти до меморіалу Слави, що у місті Ковелі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні