На Волині зловили рибних браконьєрів

0
4
На Волині зловили рибних браконьєрів
У квітні інспекторами Волинського рибоохоронного патруля було проведено 44 рибоохоронних рейди.

В результаті, викрито 93 порушення природоохоронного законодавства, з яких 29 грубих. Також складено 51 протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), чотири – за ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів) та один – за ст. 85-1 КУпАП (продаж заборонених знарядь лову). Крім цього, оформлено 8 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

«За даний період на порушників накладено 5 542 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству, склали 16 424 грн. В ході проведених заходів інспектори вилучили 29, 9 кг водних біоресурсів. Також конфіскували 45 од. заборонених знарядь лову та ще 57 од. – за актами безхазяйного майна», - повідомив керівник рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Крім цього, 34 справи передано до судів для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

На осіб оформлено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні