Чи можна забронювати місце на луцькому цвинтарі

0
-2
Чи можна забронювати місце на луцькому цвинтарі
Керівник «Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар розповів, чи можна забронювати собі місце на цвинтарі.

За словами посадовця, у Луцьку є частково закриті кладовища на Чернишевського, Володимирській та на Потебні, пише «Перший».

Нагадаємо, керівник «Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар закликав лучан не залишати на могилах їжу.

«Там можна проводити тільки так звані «підхоронення». Наприклад, якщо хтось «забронював» собі там місце ще раніше», – каже Василь Цетнар.

Він додає, що цвинтар на Рівненській також частково закритий, там лише проводять підхоронення, бо залишилось мало вільної території. Якщо ж людина не має «заброньованої» на закритому цвинтарі ділянки, то віддати її можуть в тому випадку, якщо звільниться місце.

«Бувають випадки, коли хтось звільняє свою ділянку. От, наприклад, людину поховали на іншому кладовищі, тоді місце звільняється, і можна віддати його комусь іншому», – пояснює керівник «Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування»<

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні