Для жителів Криму введуть ще один податок

2
6
Для жителів Криму введуть ще один податок
У Криму планують ввести новий податок.

"Керівник управління Федеральної податкової служби по Криму" Роман Наздрачов зазначив, що в 2020 році "з великою часткою ймовірності" на півострові введуть професійний податок, - розповідає obozrevatel.

За його словами, з самозайнятих будуть брати пільговий податок - 4% від угод з фізичними особами та 6% від роботи з індивідуальними підприємцями.

У мережі вже висловлюють невдоволення від таких планів окупантів, попереджаючи, що "терпіння у людей не вічне".

"Кремлеботи де? Чому не говорять, що це чудова ідея і вона йде нам на користь, і взагалі, ми тут всі хохли і скачемо під дудку америкосів?" "Сподіваюся, до цього часу буде вже інша влада", "Бюджет треба наповнювати не за рахунок народу, який і так ледве виживає, а за рахунок розвитку, наукового прориву, нових технологій", - пишуть коментатори.

"Окупанти збираються ввести новий податок. Ватники коментують черговий камінь з неба. Не спостерігаю радості і величі", - посміявся блогер "Кримський бандерівець" над фанатами окупантів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто не скаче той кремлебот....
Відповісти
Ще нехай введуть "подимне,і подушне",і буде їм щастя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні