У селі на Волині вшанували пам'ять загиблого в АТО Героя. ФОТО

0
3
У селі на Волині вшанували пам'ять загиблого в АТО Героя. ФОТО
У селі Люб'язь Любешівського району вшанували пам'ять загиблого під Іловайськом Романа Корця.

Про це повідомили на сайті Любешівської ОТГ.

У середу, 24 квітня, Роману Корцю виповнилося б 38 років. Проте боєць АТО трагічно загинув під Іловайськом в липні 2015-го. У День народження воїна голова Любешівської селищної ради Олег Кух разом з керівництвом райдержадміністрації та районної ради Тамарою Ковальчук і Марією Чикидою поклали квіти до могили та вшанували пам’ять загиблого героя хвилиною мовчання.

Корець Роман Миколайович – народився 24 квітня 1981 року в селі Люб’язь Любешівського району Волинської області. 9 серпня 2014 року був мобілізований до Збройних сил України (703-й інженерний полк) та був призначений заступником командира військової частини із озброєння. Брав участь у виконанні завдань інженерного забезпечення на території Донецької та Луганської областей.

Загинув – за 4 дні до демобілізації 14 липня 2015 року близько 8.40 год. під час виконання робіт з фортифікаційного обладнання у районі м. Золоте. Залишились – батьки, дружина та дві доньки, похований на кладовищі рідного села Люб’язь.

Указом Президента України №568/2015 від 5 жовтня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверинітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). В селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні