Третина волинян готові вийти на протестні акції. ОПИТУВАННЯ

0
0
Третина волинян готові вийти на протестні акції. ОПИТУВАННЯ
Якщо вибори сфальсифікують, третина волинян вийдуть на акції протесту.

Такі дані опитування, яке тиждень тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Так, 30% респондентів (91 чоловік) на запитання, що будуть робити, коли дізнаються, що вибори сфальсифіковано, обрали варіант відповіді: «Вийду на протестну акцію».

Ще 7 читачів (2%) відповіли, що напишуть про фальсифікації пост у соцмережі.

Водночас 30% (93 учасники опитування) повідомили, що рішення про подальші дії ухвалять тільки після того, як факт фальсифікації виборів буде доведено в суді.

38% читачів не готові брати участі у протестах. З них 21% (65 людей) вважають, що все це політичні ігри, брати участі в яких не мають бажання. А 17% (51 респондент) заявили, що навіть коли дізнаються, що результати виборів сфальсифіковано, нічого не робитимуть, бо від результатів виборів їхнє життя не зміниться.

Загалом в опитуванні взяли участь 307 респондентів.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом на сайті видання стартувало нове опитування. Читачам пропонуємо відповісти на запитання: «У якій церкві святитимете паску?». Проголосувати можна на головній сторінці.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні