Застрелили депутата районної ради

0
1
Застрелили депутата районної ради
У Фастові вбили депутата, власника господарства «Тризуб».

Про це повідомляє «Погляд».

Трагедія трапилася у неділю, 14 квітня, в місті Фастів. Було знайдено тіло 42-річного місцевого жителя з вогнепальним пораненням. Як стало відомо журналістам, вбитий – депутат Фастівської районної ради Олег Коломієць, який був власником селянського фермерського господарства «Тризуб», а також членом земельної комісії.

На місці події працювали керівництво Головного управління поліції Київщини, працівники прокуратури області, слідчо-оперативна група Фастівського відділу поліції, криміналістична лабораторія та кінологи. Під час огляду місця злочину було знайдено та вилучено речові докази.

Тіло чоловіка, на якому фахівці виявили декілька отворів від куль, направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Наразі Поліція Київщини встановлює осіб, причетних до вбивства жителя Фастова, тривають оперативно-розшукові заходи, розглядаються різні версії вбивства.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні