Волинянин ледь не загримів за ґрати за крадіжку чавунної батареї

1
4
Волинянин ледь не загримів за ґрати за крадіжку чавунної батареї
Волинянин проник в чужий будинок і викрав чавунну батарею. За це його засудили на три роки позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.

Про це повідомляє "Конкурент" посилаючись на вирок Ратнівського районного суду від 9 квітня 2019 року.

4 січня 2019 року, близько 20:00 години, в селі Замшани Ратнівського району, обвинувачуваний, відкривши шляхом підбору ключа вхідні двері, проник всередину будинку, звідки викрав чавунну батарею опалення вартістю (420 гривень), металеві дверцята (200 гривень), металеву плиту (200 гривень).

12 безеня 2019 року між прокурором, підозрюваним та потерпілим було укладено угоду, згідної якої, обвинувачуваний повністю визнав свою вину.

У підсумку суд вирішив призначити чоловіку покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли "загримлять" за грати ті що мільйонами крадуть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні