Помер відомий луцький педагог. ФОТО

0
Помер відомий луцький педагог. ФОТО
Зупинилося серце відомого на Волині релігієзнавця, ветерана педагогічної праці, історика-краєзнавця, філософа, члена Національної спілки краєзнавців України, ковельчанина Дмитра Корнелюка, пише ВСН.

Дмитро Корнелюк помер у четвер, 20 жовтня. Про це повідомили друзі Дмитра Пилиповича, якому 2 жовтня виповнилося 88 років.

Він народився у 1934 році у селі Секунь на Ковельщині.

Закінчив фізико-математичний факультет Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки та факультет філософії Київського державного університету імені Тараса Шевченка.

Працював учителем, а згодом і директором деяких шкіл на Ратнівщині. Потім був призначений інспектором шкіл Камінь-Каширського райвно. У 1974 році переведений у Ковель завідувачем міськно. Пізніше став директором ковельської школи №8. Тут створили перший у місті шкільний історичний музей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні